Veckomatsedel vecka 31

Har en del bloggmaterial liggandes och det är väl bara den berömda tummen som ska grävas ur samt lite tid och inspiration som ska återkomma. Äta bör man, annars dör man, eller i alla fall så blir majoriteten av den här familjen ganska irriterade i alla fall. ;)

Måndag: Thaikyckling med röd curry och ris
Tisdag: Ugnspannkaka
Onsdag: Kyckling Italiano med ris
Torsdag: Köttbullar, kokt potatis, gräddsås, lingon och gurka
Fredag: Kycklingspett med bacon och färsk ananas med klyftpotatis
Lördag: Högrevshamburgare på grillen
Söndag: Tacopaj

Marias kommentar: Sista sommarlovsveckan för mig och dottern och det börjar dra ihop sig mot att kicka igång hösten och därmed lite mer ordning och reda gällande middagsplaneringen och livet i övrigt också. Det går inte riktigt att tag dagen som den kommer på samma sätt då. Blir därför en del storkok som kan bli en del matlådor framöver för att fylla på frysen så att vi har lunchlådor att ta av. Försöker köra en del barnsäkra kort då dottern tyvärr är inne i i period då inget är särskilt gott/intressant i matväg. En övergående period får vi hoppas på, men vill gärna tro det då det har varit så tidigare också.

Kommentarer

Roland Dahlström skrev 2017-08-19 klockan 14:04

Bra recept, det ser klart gott ut - och trevlig blogg. Men har ni testat att göra rätten ovanpå spisen med stekt fisk och gräddstuvad purjo? Det funkar också väldigt bra. Och gräddstuvad purjolök är en bortglömd - och god - klassiker.

Millan skrev 2017-08-21 klockan 06:38

Roland: Kul att du gillar bloggen! Tack för kommentaren. Gräddstuvad purjolök är en av mina favoriter :) De här Getostgratinerade biffar med gräddstuvad purjolök och hasselbackpotatis är en riktig favorit: https://saltpeppar.se/getostgratinerade-biffar-med-graddstuvad-purjolok-och-hasselbackpotatis/

Lämna en kommentar
Reklam: