Veckomatsedel vecka 2

Kycklingpaj med rödkålssallad

Måndag: Kycklingpaj och rödkålssallad
Tisdag: Ryggbiff med bakad potatis
Onsdag: Äter inte hemma
Torsdag: Fiskbullar och kokt potatis
Fredag: Pastagratäng med kyckling och spenat
Lördag: Strimmelgryta med smak av Cremé Fraiche franska örter
Söndag: Hemmagjord pizza

Marias kommentar:
Hösten var en ren katastrof sett till att publicera våra matsedlar. Jag försökte skriva matsedlar och har sparat hela året i ett Excelark, men det blev långt ifrån alla gånger så som jag hade planerat.

Nu gör jag en omstart och har verkligen försökt planera upp maten för flera veckor framåt. Januari månad är fylld, stora delar av februari och jag är inne på mars. Tar vad vi har hemma i frysen (och det är liiite för mycket för tillfället) och kompletterar sedan med mejerivaror och grönsaker.

Hittar jag något recept som lockar mer så kommer jag bara flytta på någon rätt som redan är inplanerad. Förhoppningsvis så kan jag hålla min planering och det blir på så sätt garanterat mer varierad kost och vad som finns hemma i kyl och frys tas om hand på ett bättre sätt och därmed blir det även ekonomiskare.

Kommentarer

Kerstin skrev 2015-01-06 klockan 16:10

Hos oss är det tvärtom tomt i frysen och alla färdiglagade rätter är slut

Lämna en kommentar
Reklam: