Veckomatsedel vecka 14

Det har varit totalt bloggtorka för min del hela vintern och våren. Nu får det tamme tusan vara slut på det! Jag tycker ju att det är enormt roligt att blogga om mat. Jag måste helt enkelt hitta tillbaka till inspirationen att pröva mig fram till nya recept i köket.

Det är dags att kicka igång igen med en veckomatsedel och sedan kavla upp ärmarna och få snurr på matsedeln igen. Veckan som kommer blir det hemmagjord kebab. Testade för ett tag sedan och det blev riktigt gott. Frös ner halva rullen då vi inte åt upp allt. Återstår att se om det är lika gott efter en vända i frysen. Rapport kommer inklusive receptet (om jag nu bara kan hitta min lapp där jag skrev ner hur jag gjorde…).

Väderleksrapporten skvallrar om att det ska vara soligt och fint väder till helgen så då får det bli grillad kyckling och fläskytterfilé. Har redan invigt grillen i samband med påskhelgen även om vädret inte var det roligaste då. Soligt ena stunden och sedan helgrått och spöregn/hagel i nästa sekund.

Måndag: Högrevsburgare med bröd
Tisdag: Alfredrosås med pasta
Onsdag: Äter inte hemma
Torsdag: Sprödbakad fisk med kokt potatis och remouladsås
Fredag: Hemmagjord kebab
Lördag: Caesarsallad med kyckling
Söndag: Helgrillad fläskytterfilé med dill- och honungsslungad färskpotatis

Lämna en kommentar
Reklam: