Matplanering v 3
Söndag: Storkok/kött: Pasta al forno (länk) Fast idag blir det bara köttfärssåsen, i en variant gjord i slow cookern istället. Till detta serveras vanlig spaghetti. Resterna görs det lasagne av som ska räcka till måndagens middag samt några matlådor.
Vecka 3
Måndag: Storkok/kött: Pasta al forno (länk)
Tisdag: Fisk: Torskfilé med hackat ägg och räkor (länk)
Onsdag: Kyckling: Thaiinspirerad kycklinggryta i ugn (länk)
Torsdag: Pasta/Vegetariskt: Linspasta med dragon (länk). Resterna fungerar utmärkt att frysa in i lunchlådor.
Fredag: Soppa/Vegetariskt: Rostad rödbetssoppa med smetana (länk). Även resterna från denna går utmärkt att frysa in till lunchlådor.
Kommentarer
Nora skrev 2016-01-18 klockan 08:08
Linspastan ser god ut! Skulle vilja önska fler veganska recept på bloggen! :)
Millan skrev 2016-01-20 klockan 10:31
Hej Nora! Tack för din kommentar! Mer veganskt blir det nog inte på sajten, tyvärr. Chrisse och jag äter mycket vegetariskt, men det veganska är vi inte så intresserade av. Men jag hoppas att du kanske kan få lite inspiration härifrån iaf :)
Reklam:
Lämna en kommentar