Torskfilé med hackat ägg och räkor
Ett enkelt fiskrecept som passar perfekt som vardagsmat.

Torskfilé med hackat ägg och räkor
till 2 portioner
300 g torskfilé
2 msk smör
räkröra:
2 dl skalade räkor
2 koka ägg
färsk dill
salt och peppar
till servering:
ångkokt grön sparris
Stek torsken i smör, på medelvärme. Salta och peppra.
Ångkoka sparrisen al dente.
Grovhacka ägget och de skalade räkorna och blanda med dill.
Servera torsken med sparris och räk- och ägghacket.
Reklam:
Skrivet av
Kom igång och baka med surdeg! Recept och tydliga bilder.
Receptsamling för slow cooker/crock pot
Receptsamling stekhäll och muurikka
Allt du behöver veta om att laga pizza! Recept, inspiration och tips.
Recept och inspiration till Thermomix
Recept med gröna sköna ärtor
Squash/Zucchini-recept
Recept med pumpor
Recept med värmande soppor
Grytrecept
Fisk & skaldjursrecept
Karins favoritmornar - vårt favoritbröd!
Tunnbrödsspecial - den perfekta picknickmaten!

Lämna en kommentar