Vårt julbord 2015
Som vanligt bjuder vi på lite foton från vårt julbord. Men det är ju ungefär samma varje år, bara lite nya sillsorter och småtillbehör som ändras. Det viktigaste är som vanligt sällskapet och att alla trivs :)
Rödbetsgravad lax. Både vacker att titta på och otroligt god att äta!
Ännu mer Lax, fast färdigköpt. Kallrökt och rimmad.
Tillbehör: Rödlök, rom och creme fraiche.
Årets sillsorter:
Mormor Sivs löksill
Skaldjurssill
Sonjas Citronsill
Italiensk sill med soltorkad tomat, basilika och parmesan
Ett av alla grönsaksfat. Det behövs grönsaker på ett julbord för att bryta av mot all den tunga maten.
..och därefter hann jag helt enkelt inte med att fotografera på några timmar. Så resten av julbordet saknas det foto på, men ni vet, det var som vanligt ;)
Dessertdags; Ris à la Malta serverad med hackad mandel, mandarinklyftor och jordgubbssylt.
En liten del av det stora gottebordet Marie dukade upp senare på kvällen.
Reklam:
Lämna en kommentar