Veckomatsedel vecka 47

Måndag: BBQ Köttbullar / Bamsebiff + pasta
Tisdag: Prinskorvsgryta med pesto och ris
Onsdag: Äter inte hemma
Torsdag: Köttbullar, potatisbullar och lingonsylt
Fredag: Bourbon chicken med ris
Lördag: Lövbiff/Biff/Oxfilé (vad som råkar finnas i frysen mao) med Hash brown cups, bearnaisesås och kantarellsås
Söndag: Högrevsburgare med curry coleslaw

Marias kommentar:
Försöker blanda upp nya rätter i kombination med att jag gör ett försök att ta hand om all mat som finns i frysen. Min man anser att jag borde ha totalt köpstopp med tanke på våra bågnande frysar och allt som oftast också kylskåp. Lik förbannat så tycker jag sällan det finns något att äta hemma. En orimlig ekvation med andra ord. ;-)

På torsdagar simmar jag och dottern och maken får stå för matlagningen. Han delar inte riktigt mitt matlagningsintresse så det är hans val av mat på torsdag. Jag hade kanske inte riktigt valt samma sak… Ja, ja, man kan inte få allt här i världen och vi lär bli mätta hur som haver.

Kommentarer

Malin Nilsson skrev 2015-11-16 klockan 09:32

Bourbon chicken med ris lät jättegott. Kommer recept tro?

Maria skrev 2015-11-17 klockan 18:39

Malin: Självklart kommer receptet (förutsatt att det blir gott! ;-)

Lämna en kommentar
Reklam: