Världens godaste och saftigaste burgare

Alltså, dessa burgare. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men saftigare och finare burgare har jag aldrig tidigare smakat.

Världens godaste och saftigaste burgare

Hamburgare

Färsen gjordes av:
50% högrev
40% entrecote
10% talg

Världens godaste och saftigaste burgare

Dela i 2-3 cm stora bitar. Frys 30 minuter. Mal en gång.

Frys ytterligare 30 minuter. Mal ännu en gång. Forma burgare och ställ i kylen 30 minuter.

Stek. Inte grilla, för då droppar fettet bort. Stek så att burgarna friteras i fettet.

Världens godaste och saftigaste burgare
Världens godaste och saftigaste burgare

Lägg på lite ost på slutet och låt smälta på burgarna.

Världens godaste och saftigaste burgare

Recept på de Pankopanerade potatisarna hittar du här >>

Recept på Brioche hamburgerbröd på surdeg hittar du här >>

Lämna en kommentar