Världens godaste och saftigaste burgare
Alltså, dessa burgare. Jag vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, men saftigare och finare burgare har jag aldrig tidigare smakat.
![Världens godaste och saftigaste burgare](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210428a.jpg)
Hamburgare
Färsen gjordes av:
50% högrev
40% entrecote
10% talg
![Världens godaste och saftigaste burgare](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210428b.jpg)
Dela i 2-3 cm stora bitar. Frys 30 minuter. Mal en gång.
Frys ytterligare 30 minuter. Mal ännu en gång. Forma burgare och ställ i kylen 30 minuter.
Stek. Inte grilla, för då droppar fettet bort. Stek så att burgarna friteras i fettet.
![Världens godaste och saftigaste burgare](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210428e.jpg)
![Världens godaste och saftigaste burgare](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210428c.jpg)
Lägg på lite ost på slutet och låt smälta på burgarna.
![Världens godaste och saftigaste burgare](https://saltpeppar.se/wp-content/uploads/millan_210428d.jpg)
Recept på de Pankopanerade potatisarna hittar du här >>
Recept på Brioche hamburgerbröd på surdeg hittar du här >>
Reklam:
Lämna en kommentar