Tonfiskröra med avokado, kapris och purjolök

Snabbfixad middag när tiden inte riktigt räcker till. Röran kan du göra dagen innan och förvara i kylskåp.

tonfiskmackor

Tonfiskmacka med avokado, kapris och purjolök
till 4 portioner

2 burkar tonfisk i olja (á 200 g)
2 msk kapris, grovhackad
1 msk dijonsenap
1 dl majonäs
10 cm purjolök, tunt strimlad
några stjälkar bladpersilja, grovt skuren
salt & svartpeppar

till servering:
bröd
tomat
avokado
flingsalt

 

Blanda tonfisk, purjolök, kapris, senap, majonäs och persilja. Smaka av med lite salt & svartpeppar.

 

Källa: Markus höst- och vintermat, med några ändringar för att passa våra smaklökar bättre.

Kommentarer

Mårtensson kök skrev 2014-11-10 klockan 18:03

Sådana röror som denna är verkligen en livräddare när det gäller snabb och god lunchmacka. VI har en gammal goding men är ju aldrig svåra på att testa nya smaker:)

Lämna en kommentar




*