Tonfiskröra med avokado, kapris och purjolök
Snabbfixad middag när tiden inte riktigt räcker till. Röran kan du göra dagen innan och förvara i kylskåp.
Tonfiskmacka med avokado, kapris och purjolök
till 4 portioner
2 burkar tonfisk i olja (á 200 g)
2 msk kapris, grovhackad
1 msk dijonsenap
1 dl majonnäs
10 cm purjolök, tunt strimlad
några stjälkar bladpersilja, grovt skuren
salt & svartpeppar
till servering:
bröd
tomat
avokado
flingsalt
Blanda tonfisk, purjolök, kapris, senap, majonäs och persilja. Smaka av med lite salt & svartpeppar.
Källa: Markus höst- och vintermat, med några ändringar för att passa våra smaklökar bättre.
Kommentarer
Mårtensson kök skrev 2014-11-10 klockan 18:03
Sådana röror som denna är verkligen en livräddare när det gäller snabb och god lunchmacka. VI har en gammal goding men är ju aldrig svåra på att testa nya smaker:)
Lämna en kommentar