Paulúns EKO Syrah

Fredrik Paulún ställer sig i raden av kändisar som lanserar egna vinsorter. Till skillnad från många av de andra så har han iaf inte tagit en sort som redan finns och bara klistrat dit en bild på sig själv.

vin och köttbullar

Att undvika tillsatser och tänka ekologiskt är en naturlig del av en sund livsstil. Därför är det viktigt att känna tilltro till att det vi konsumerar är av hög kvalitet, så oförändrat som möjligt och tillverkat i samklang med naturen. Precis det som Paulúns varumärke är känt för. En vanlig tillsats i vin är socker, vilket absolut inte är nödvändigt hos en produkt som tillverkats med omsorg. Paulúns EKO Syrah är framställt på ekologiskt odlade druvor, utan onödiga tillsatser och utan tillsatt socker. Ett vin som jag själv vill ha det.
/Fredrik Paulún

Paulúns EKO Syrah (nr 70754)
Rött vin från Spanien
Ekologiskt odlat
Alkoholhalt: 14,0 %
Förpackning: Flaska (750 ml)
Pris: 99,00 kr
Källa: systembolaget.se

vin och köttbullar

Jag vet att köttbullar kanske anses vara snabbmat på vardagarna, men så är det inte här hemma. När det görs köttbullar så åker det klassiska receptet på Mormor sivs köttbullar fram. Till detta görs det en fantastisk gräddsås med riktig grädde. Till dagens sås passade vi även på att ha i ca 1 dl av Pauluns vin tillsammans med buljongen för ännu mer smak. Det visade sig bli riktigt lyckat.

Vi gillar att rödvinet är ekologiskt. Smakmässigt är det kryddigt, utan att märkligt nog bli speciellt mustigt. Passar bra med olika kötträtter med nöt, lamm eller vilt enligt flaskan, vilket vi kan tänka oss stämmer. Hur som helst är det ett gott vin vi kan tänka oss att dricka igen.

Lämna en kommentar
Reklam: