Nyårsafton och mattips

Sitter du, liksom många andra och söker efter receptförslag till nyår så har du kommit helt rätt! Det här inlägget har vi “återanvänt” ett antal gånger nu, men det är väl värt att använda igen ;)

Förrätter & huvudrätter – allt från enkelt till svårt.

Efterrätter & Desserter – visst är det någon speciellt med nyårsdesserten! Och vare sig du är mästerkock eller knappt har stått i ett kök tidigare så kommer du hitta något som passar dig perfekt här.

Då återstår det bara för oss att önska er lycka till med nyårsmaten.

Gott Nytt År!

Kommentarer

Berith skrev 2007-12-29 klockan 18:06

Tack för alla fina tips. I dag hade vi en av våra favoriter Parmesangratinerad kycklingfilé och det är en riktig festmåltid.

Linda (Gulligullan) skrev 2007-12-29 klockan 17:16

Vilka fantastiska inlägg med så mycket bra förslag :) Det vattnas i munnen på mig!!

anna skrev 2007-12-29 klockan 22:10

Ååååh vad hungrig jag blev nu!

Camilla K skrev 2007-12-30 klockan 12:41

Kanonbra med menyförslag. Har redan handlat hem vår mat vi ska laga till redan idag faktiskt, annars hade jag nog gått på något/några av dina förslag *vi firar nyår på tu man hand idag..och tillsammans med mamma och hennes man hemma hos dom imorgon* Vår meny ser ut så här: -Gratinerad hummer -Oxfile med jacksonpotatis, grön sparris, grillad tomat och stekt svamp -Vaniljpannacotta med limesirap och fruktsallad

Chris skrev 2007-12-30 klockan 15:14

Jag och sambon lagar god mat och firar själv här hemma. Vår meny kommer att se ut såhär: Chiliräkor på salladsbädd (finns bland förrätterna) Oxfilé med pesto, parmesan och parmaskinka (kommer recept efter nyår) Citronfromage eller chokladmousse

Linda skrev 2008-01-03 klockan 10:35

Oj, vad otroligt gott allting ser ut! Blir lite sugen på att bjuda hem vänner på en trevlig middag :) mums!

Lämna en kommentar
Reklam: