Nya smaker från Leksands

Jag har skrivit om Leksands Tre kullor-knäcke tidigare (se här). Då var det Havssalt & Frön samt Knosad råg & Surdeg. Havssalt & Frön blev en stor favorit hos mig och jag vet inte hur många paket jag totalt småätit på eftermiddagarna.

Men nu har det alltså kommit två nya sorter.

knäcke leksand

Soltorkad tomat & Oregano – Ekologiskt tunnknäcke sticks med soltorkad tomat, korn och oregano

Dinkel & Linfrö – Ekologiskt tunnknäcke med dinkel, quinoa, havre och linfrö

Soltorkad tomat hade riktigt god smak och jag kan tänka mig att den blir perfekt ihop med soppa. Kanske till och med ihop med favorit-Tomatsoppan.

Dinkel & Linfrö. Tja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Den är god, men inte sådär speciell att jag kommer att vilja köpa hem den igen. Kul med nya sorter, men jag håller fortfarande på min favorit med Havssalt & Frön.

Lämna en kommentar
Reklam: