Tävla med Barilla

Barilla presenterar två nya ekologiska pastasorter, och tillsammans med Barilla har vi en tävling där ni kan vinna det här fina paketet.

barilla

Tävling
Det är lätt att vara med och tävla, bara berätta varför du vill vinna det ekologiska pastakitet. Skriv ditt svar som en kommentar till det här inlägget.

Senast den 21 mars 2016 kl 19.00 vill vi ha din kommentar. Därefter utser representant för Barilla samt Salt&Peppar vinnaren, som kontaktas via mail. Har du inte svarat på mailet inom en vecka kommer vi att utse ny vinnare. Vinnaren kommer att presenteras här i bloggen.


Själva så gjorde vi en klassisker här hemma, nämligen tonfiskröra, recept här >>. Fotot kommer dock från ett tidigare tillfälle, då jag helt enkelt glömde att fotografera.

Kommentarer

Anna Axelsson skrev 2016-03-14 klockan 16:09

Åh skulle gärna testa detta paket, har börjat köpa mer och mer ekologiskt och dessutom älskar jag att testa nya produkter. Håller tummarna hårt.

Helena i Uppsala skrev 2016-03-14 klockan 16:37

Grått och slask, jag mår shit! Med vin och mat vill jag chilla. Perfekt är då ekologiskt pastakit miljön och jag mår bra med Barilla!

Emma Granath skrev 2016-03-14 klockan 18:07

Jag är för snål för att köpa allt ekologiskt fast jag egentligen skulle vilja. Pasta är en sådan grej jag prioriterat bort och istället går på billigast pris. Får jag detta paket kanske Barilla kan omvända mig så jag börjar satsa lite mer helhjärtat på miljön?!

Marie Lyander skrev 2016-03-14 klockan 20:34

Vegetarian och pastaälskare, som när jag har möjlighet/råd handlar ekologiskt! Inte alltid pensionen räcker, så försöker byta ut några produkter varje månad, mot ekologiska alternativ! Så tar tacksamt emot chans att vinna detta eko kit! Ha det så gott/Marie

Sanna nilsson skrev 2016-03-15 klockan 08:05

Jag ska åt min systers bebis barnvakt vara och vill med eko-pasta åt oss två göra carbonara.

sara welin skrev 2016-03-15 klockan 22:24

Jättekul med fler ekologiska produkter i butikshyllorna! Har aldrig smakat ekologisk pasta, vore intressant att få jämföra den ekologiska varianten med den vanliga genom ett blindtest. I vilket fall som helst så upplever jag att det känns mer etiskt rätt att äta ekologiskt så då brukar maten smaka godare av vetskapen om en mer hållbar framställning.

Berith skrev 2016-03-16 klockan 07:45

Jag skulle gärna prova den ekologiska pastan för det är den vanliga med extrapris som hamnar i min matkorg.

Sofia Karlsson skrev 2016-03-19 klockan 15:05

Jag försöker så gott det går att byta till ekologiskt. Det är bättre både för min omvärld och min inre hälsa och dessutom är ekologiska produkter faktiskt ofta godare! Tyvärr räcker inte pengarna till att byta alla produkter till ekologiskt, så jag skulle vilja vinna och se om pasta är en av de jag ska prioritera!

Lämna en kommentar
Reklam: