Pepparkaksfil – snart är julen här…

Har sett paketet i kyldisken i mataffären vid ett flertal tillfällen och när Millan skrev om det förra julen så bestämde jag mig för att nästa gång filen kommer så ska jag få tummen ur och köpa med mig ett paket hem.

Sagt och gjort, i morse var det premiär för Pepparkaksfilen! Men sorry, detta är inget jag kommer köpa igen. Kryddmässigt så är det ju de klassiska pepparkakskryddorna, men som frukost var detta inget som föll mig i smaken. Upplever den nästan som lite för söt och lite för mycket jul. Svårt att matcha frukostmackan till dessa smaker upplevde jag också. Ost fungerade finfint, men någon pålägg med lite mera smak gissar jag skär sig lite för mycket. Så sorry Millan och alla andra fans, Pepparkaksfilen följer inte med mig hem igen.

Kommentarer

Millan skrev 2010-11-23 klockan 08:25

..och jag har just nu både ICA´s och skånemejeriers pepparkaksfil hemma för att hitta årets favorit :) Kan redan nu säga att ICA´s fil är väääldigt mild i smaken jämfört med de andra.

Kryddiga Johan skrev 2010-11-23 klockan 11:02

Denna Fil, har jag inte sett uppe hos oss i Dalrna...Måste hålla utskik. Snacka om Julstämning på Tetra:) Johan

Eva skrev 2010-11-23 klockan 21:36

Wow, har jag inte sett. Men kanske blir gott i kombination med en knäcke med grönmögel? Jag får prova om jag hittar filen.

Camilla skrev 2010-11-27 klockan 08:25

Jag provade norrmejeriers pepparkaksfil i fjol..never again! Kul idé och kul att prova på, men..näee...

Lämna en kommentar
Reklam: