Pepparkaksfil

En av de återkommande favoriterna under året tycker jag är när Falköpings Mejeri släpper årets upplaga av pepparkaksfilen. Egentligen inget märkvärdigt, mer än att de blandat pepparkakskryddor i filen, men oj så gott :)

filmjölk

Såhär i slutet på december börjar jag tröttna på den, men nästa år, då står det garanterat flera paket i kylen hos oss igen.

Har du testat?

Kommentarer

Martina skrev 2009-12-28 klockan 10:25

Den har jag totalt missat, verkar vara en god smak.

Millan skrev 2009-12-28 klockan 11:23

Chezsofia: Skånepepparkakor gillar jag, men att bryta ner dem i filen har jag aldrig testat. Tack för tipset!

Chezsofia skrev 2009-12-28 klockan 11:06

JAg har inte testat, men det är ju supergott att bryta ner skånepepparkakor i filen så jag kan mycket väl tänka mig att det är gott!

anna skrev 2009-12-28 klockan 15:21

Det är en barndomsklassiker att ta vanliga pepparkakor och lite neutral müsli i filen. Göttigt värre! :)

Maria skrev 2009-12-28 klockan 17:30

Har gått förbi den där filen massor av gånger och funderat på om man skulle ta och testa, men har hittills aldrig gjort det. Men fungerar denna fil verkligen till frukost?

Millan skrev 2009-12-28 klockan 21:11

Maria: Jag äter inte den varje dag, men den är helt okej till frukost. Fortfarande lite "sur" som fil, men kryddorna från pepparkakorna.

Maria skrev 2009-12-29 klockan 15:13

Där ser man och bara för att jag tänkte slå till och prova så fanns det givetvis inte kvar några paket idag när jag var och handlade. För inte kan det väl vara så hemskt att säsongen redan är över?

Lämna en kommentar




Reklam: