Midsommar 2013
Ni har kanske märkt att efter midsommarhelgen så har det varit en hel del midsommarrecept här på Salt&Peppar. Vår midsommarmat 2013 blev en enda stor buffe av godsaker och mest för mitt eget minne så kommer här en lite sammanställning med länkar till vad vi åt 2013. Flera av sakerna är givna favoriter att ta med sig till framtida buffeér.
Nubberöra på knäckebröd, matjessill, ägg, gräddfil och gräslök.
Sparrispaj med hollandaisesås var riktigt god och är en sån sak vi kommer att göra igen.
Till den serverades en sallad med grillade persikor och en kall rosmarinsås.
I bakgrunden skymtar salladen med de grillade persikorna.
Beriths skaldjursmousse är en klassiker hos oss både till påsk och midsommar. Det är nog inte så många som äter det just den här dagen, men en fullkornsmacka med detta på dagen efter är godaste frukosten!
Till dessert så experimenterade vi med vår favoritCheesecake och blandade småbitar av jordgubbar i mellanlagret. Gudomlig kombination även om utseendet inte blev som jag tänkt mig.
Reklam:
Lämna en kommentar