ICA satsar på julen

ICA storsatsar på julen iår och kommer erbjuda allt från egen julmust till pepparkakor, julskinka, julkyckling och pepparkaksfil.

Speciellt pepparkaksfilen är jag nyfiken på, fast frågan är om den verkligen kan vara bättre än Falköpings (läs mer om den här, klick).


Pressfoton från ICA, med tillstånd.

Men jag måste ändå fråga, julkyckling? Det har jag aldrig varit med om. Är det en tradition i någon annan del av landet?

Kommentarer

Eira skrev 2010-10-28 klockan 10:33

Julkyckling har jag nog aldrig hört talas om, men varför inte. Med tanke på hur och när de olika maträtterna blivit en del av julbordet är det bara intressant med fler tillskott. Själv funderar jag på att göra juliga ugnstrull och testa med i år, förra året blev tillskottet hemma halländsk långkål.

Emmy skrev 2010-10-28 klockan 11:53

Böckerna jag syftade på var de som följer med Expressen varje vecka, "Allt om det goda". Ni hade ett inlägg om dessa i slutet på sept. Efter min senaste kommentar där jag sa att jag själv inte köpt någon, så slumpade det sig så att jag köpte ett ex av "Svamp och grönt" i serien. Den verkar jättebra. Fina bilder och bra recept. Såg att ni testat arganoljan. Jag har haft den i bla marinad till skaldjur och i bröd, vilket blev mycket gott.

Lämna en kommentar
Reklam: