Grillad pak choi med ramslökssmör

Pak choi är ju gott och ramslökssmör är också gott. Och kombinationen dessa är gudomlig :)

Helt nygrillad pak choi där smöret smälter ner är perfekt tillbehör till det mesta grillat.

Enkelt att göra också. Skölj av pak choien och dela på mitten. Grilla med snittytan neråt så att den blir mjuk. Vill du kan du såklart grilla lite på utsidan också. Ta dem från grillen och fördela rikligt med ramslökssmör (eller för den delen vitlökssmör) på och servera direkt. Mmm :)

Ramslök

Vill du läsa mer om ramslök, var det växer, hur man plockar och hur man tillagar så tipsar jag om det här inlägget; Ramslök (Skogsvitlök) Tips och recept >>

Kommentarer

Berith skrev 2020-06-15 klockan 18:41

Det var för mig en ny trevlig grönsak som jag fått av min granne som odlar dem i sin trädgård. Det skall jag också göra nästa år.

Andy skrev 2023-03-05 klockan 11:02

Först nu jag hittade detta trevliga recept, så galet enkelt och även så otroligt gott. Slängde på dessa godbitar på min Weber grill och det blev verkligen en höjdare. Att grilla grönsakerna blir också ett roligare sätt för ungarna att faktiskt få i sig mera grönt.

Millan skrev 2023-03-05 klockan 20:39

Vad kul att du gillade receptet Andy! Tack för att du delade med dig!

Lämna en kommentar
Reklam: