Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

Innehåller reklam för grillkung.se

Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

Alltså, nu vill jag faktiskt skryta. För jag gör fantastiska pizzor 🧡

Surdegsbotten, kryddig tomatröra (lätt krossade San Marzano Tomater, örtkryddor, salt & peppar.

Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

Sen är pizzorna toppade med lite olika utifrån vad alla gillar. Men min favorit är utan tvekan den som toppas med enbart tomat och mozzarella. För gudars, vad gott en enkel pizza kan vara när råvarorna är som bäst!

Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

Pizzorna tillagas i en vedeldad pizzaugn – Forno Allegro by Edil Planet Nonno Peppe
https://www.grillkung.se/produkt/forno-allegro-by-edil-planet-nonno-pepe

Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

Pizzabehållare för ingredienser – Omberg Topping Station
https://www.grillkung.se/produkt/btc-bridge-to-china-omberg-bin-rack

🍷 I glasen: Önskar du vintips till pizza >>

Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

🍕 Recept och tillagning av surdegspizza >>
Görs med Caputo, Vetemjöl Typ “00”.
https://www.grillkung.se/produkt/caputo-molino-pasini-vetemjal-typ-0

Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld

Med en vedugnbakad pizza vinner man alltid ;)

Kommentarer

Berith skrev 2023-03-02 klockan 22:41

Kalla det inte skryt!!! Pizzorna är fantastiskt goda och det är gott och lyxigt att få vara med när det bakas.

Lämna en kommentar




Reklam: