Caputos mjöl, San Marzano Tomater och lite eld
Innehåller reklam för grillkung.se
Alltså, nu vill jag faktiskt skryta. För jag gör fantastiska pizzor 🧡
Surdegsbotten, kryddig tomatröra (lätt krossade San Marzano Tomater, örtkryddor, salt & peppar.
Sen är pizzorna toppade med lite olika utifrån vad alla gillar. Men min favorit är utan tvekan den som toppas med enbart tomat och mozzarella. För gudars, vad gott en enkel pizza kan vara när råvarorna är som bäst!
Pizzorna tillagas i en vedeldad pizzaugn – Forno Allegro by Edil Planet Nonno Peppe
https://www.grillkung.se/produkt/forno-allegro-by-edil-planet-nonno-pepe
Pizzabehållare för ingredienser – Omberg Topping Station
https://www.grillkung.se/produkt/btc-bridge-to-china-omberg-bin-rack
🍷 I glasen: Önskar du vintips till pizza >>
🍕 Recept och tillagning av surdegspizza >>
Görs med Caputo, Vetemjöl Typ “00”.
https://www.grillkung.se/produkt/caputo-molino-pasini-vetemjal-typ-0
Med en vedugnbakad pizza vinner man alltid ;)
Reklam:
Lämna en kommentar