Mandelpanerad torsk med dillsås
Nypotatis, fisk och en god sås. Låt er inte avskräckas av att Zeina, som receptet kommer från, kallar den för skolans fisksås. För den här är faktiskt riktigt god!
Mandelpanerad torsk med dillsås
Dubbelpanerad torsk (som det här receptet, fast mjölet är utbytt mot mandelmjöl >>)
Nypotatis med dill
Gröna ärtor
Kall dillsås/skolans fisksås
3 dl gräddfil
1 dl filmjölk, vanlig yoghurt eller cremefraiché (jag rekommenderar filmjölk)
0,5 dl majonnäs
1 dl bostongurka
1 kruka finhackad färsk dill eller 1 pkt (35 g) djupfryst dill
1 msk citronsaft
1 tsk salt
1 tsk strösocker
1 nypa svartpeppar
Blanda ihop allting och ställ i kylen en stund innan servering!
Källa: http://zeinaskitchen.se/skolans-fisksas-kall-dillsas/
Reklam:
Lämna en kommentar