Zen Sushi & Tea

Ett besök i Lund resulterade i att vi bestämde oss för att äta middag där. Det nyöppnade stället Zen Sushi & Tea lockade och det var inga problem med att få plats att sitta.

sushi
15 bitar (9 nigiri & 6 maki) 120:-
Nygjord fräsh sushi. Godast var California Roll (krabbröra, avocado, gurka toppad med sesamfrö) som var riktigt krämig och god. Sämst var den vita fisken med tabasco(?) på. Efter att ha ätit den så tog det en stund innan jag fick tillbaka mina smaklökar igen. Men trots den där vita fisken så blir resultatet att jag gärna äter här igen! Tummen upp!

mat

Yakiniku (strimlad entrecote med kimcheemayo) 120:-
Chrisse som inte är speciellt förtjust i sushi valde en yakiniku som han tyckte var god. Mycket kött, gott kryddat och han blev mätt.

meny

http://www.zen-sushi.se (varning för hemsida full med ljud)
Zen Sushi & Tea
Östra Mårtensgatan 4
22361 Lund

Kommentarer

SAn skrev 2009-12-01 klockan 22:48

Åhh, jag älskar Zen sushi! Du har en väldigt bra blogg måste jag säga.. Här kommer jag definitivt hitta inspiration! :) Ha det fint!

Lämna en kommentar
Reklam: