Yoggi – Ananas & kokos

Ny Yoggi-smak i form av ananas och kokos. Den här smakkombon är förknippat med semester för min del. Små miniyoughurtbägare i 4-pack med olika smaker. Ananasen vet jag att jag tyckte var väldigt god, kokos också. Tänkte att det var en given kombo när jag såg den här smaken i affären, men nja, så god var den inte. Kokossmaken blev för dominant och det blev mera en efterrätts yoghurt för min del. Smakmässigt är inte detta frukost helt enkelt, inte i min bok i alla fall.

Saknar fortfarande Valios Hallon och Rabarber från förra sommaren. Helt klart den godaste smaken någonsin. De har ju den rena rabarberyoughurten (som jag faktiskt inte har smakat) och även en ren hallonyoghurt, dock är den varianten helt slät vilket jag inte alls tyckte var så gott.

Kanske skulle prova att mixa dessa båda två och se om man kan få fram förra sommarens smakkombo?

Snälla Valio, ta tillbaka Hallon och rabarber som ordinarie smak! Eller kör den som tillfällig i sommar igen i all fall?

Kommentarer

Linda- Cupcakesfluffan skrev 2012-04-17 klockan 21:29

Måste testas, kokos och ananas gillar jag, själv saknar jag den släta apelsinyoghurt som finns att köpa i Danmark

Per Mörk skrev 2012-04-17 klockan 22:28

Körsbärsyogurt är oslagbart! Milko gör en variant av fjällyogurt med den smaken. Grym att blanda med lite naturell för att få en något mildare smak!

Emilia skrev 2012-04-18 klockan 12:14

Du har verkligen rätt, Valios rababer hallon var supergod! (För att inte tal om Arla ihana med jordgubb och rababer smak som finns här i FInland, Underbar!. Den kanske finns i Sverige med?!)

Berith skrev 2012-04-18 klockan 12:40

Åh vad jag blev sugen på körsbärsyoghurt som är så gott!

Lämna en kommentar
Reklam: