Wasa Crisp & Fruit

För 20 kr kan man numera köpa ett helt nytt sorts mellanmål. Nyfiken som jag är lät jag en av de lockande smakerna följa med mig hem..

Vi på Wasa älskar frukt eftersom det är enkelt, nyttigt och jättegott, därför lanserar vi nu Wasa Crisp & Fruit.

Våra nya fruktbägare innehåller en blandning av saftiga fruktbitar och frasiga flingor. Blanda dem så har du ett krispigt och smakrikt mellanmål. Wasa Crisp & Fruit innehåller 1,5 portioner frukt av det rekommenderade dagliga intaget. Fruktbägarna innehåller inga tillsatser och inga färgämnen. De har en praktisk sked så att du kan äta dem var du än befinner dig. Produkterna behöver inte förvaras i kylskåp, men smakar bäst kylda.

Källa: http://www.wasa.com/sv/nytt/alla-happenings/goda-mellanmal/

Millans kommentar: Men seriöst, driver de med mig? Äppelmos är gott. Flingor är gott. Dränka flingor i äppelmos är INTE gott. Nä, den här får snällt stanna på hyllan i butiken. Kanske de andra två smakerna är bättre, men det lär jag aldrig få veta för jag vill inte betala för det.

Kommentarer

Natasha skrev 2011-09-21 klockan 13:33

Det där såg allt annat än lockande ut!

Anna skrev 2011-09-21 klockan 14:44

Åtminstone en av de andra smakerna är INTE bättre. Fick smakprov i matsalen på jobbet (skogsbär, tror jag). Det var fullständigt vedervärdigt. Vad tänker de på??

Malin skrev 2011-09-22 klockan 17:03

Såg skogsbärsvarianten och tänkte samma sak; menar de seriöst att man ska äta flingor och sylt - bara?! Sånt här får mig alltid att undra vem som jobbar i provköket och faktiskt gillar det :-)

Lämna en kommentar
Reklam: