Vinnarna i Pizza Hut-tävlingen

Det var verkligen inte lätt att enas om vinnarna i den här tävlingen! Så många goda förslag som tävlade med kombinationer vi aldrig ens tänkt på. Men till slut så fick vi ihop tre vinnare, som vardera vinner ett presentkort på 300 kr.

Vi kommer att kontakta er via mailadressen ni fyllde i inom kort. Inom en vecka vill vi att ni svarar, annars utser vi nya vinnare!

pizza hut

Familjen Karlsson skrev 2015-09-30
Jag kommer aldrig glömma pizzan vi blev bjudna på i fjällen. Efter en dag med skoterutflykt, längdskidor och korvgrillning satt vi, hela familjen med röda äppelkinder och tinade fötter i raggsockor och blev bjudna på pizza bakad i vedeldad ugn. Den var fylld med hemgjord tomatsås, renfile, knaperstekt bacon, rödlök, gula kantareller och västerbottensost och utklickade duttar med pepparrotsost (färskost). Allt toppades med en ruccolasallad och körsbärstomater. Pizzapoesi. Magiskt!

Berith skrev 2015-09-21
Åhh vad Star of Flavors ser god ut! Det skulle vara gott och trevligt att få testa! Min favorittopping på en frasig tunn botten är parmesanost och mozarella. Sen vill jag gärna ha lufttorkad skinka, rucola och solmogna tomater ovanpå det.

Johanna Westring skrev 2015-09-23
Jag har två favoriter, den ena är med rikligt med mozzarella och efter gräddning parmaskinka och ruccola. Den andra är smörfrästa trattkantareller med lök och vitlök toppad med en stark lagrad ost, typ Västerbottenost!

Tack till alla som ville vara med och tävla!

Kommentarer

Johanna Westring skrev 2015-10-04 klockan 19:29

Men åh, så roligt! Vad glad jag blir!

Lämna en kommentar
Reklam: