Vinnarna i Keldas tävling!

Nu har vi fått fram de tre lyckliga vinnarna i Keldas tävling som pågått under veckan som gått. Vi säger grattis till:

1:a pris – Kokbok + 200 kr i värdecheckar

Marie L-M skriver:
Min favorit är Kelda Creamy Gazpacho! Och anledningen till det, beror på det första och riktigt starka matminnet som jag fick när jag och mina föräldrar var i Spanien. Och där fick smaka Gazpacho för första gången. Detta var på 70 talet, när all mat här i Sverige var brun! Haha, så kändes det i alla fall, när man fick smaka och dofta den spanska maten. Så varje vår och sommar, har jag gjort min favoritsoppa ett antal gånger. Ett fasligt hackande av grönsaker. Tills jag av en händelse upptäckte att Kelda hade just min favorit, och då blev mitt soppberoende lättare att leva med!

2:a pris – 200 kr i värdecheckar

Erik Håbring skriver:
Eftersom jag avskyr helfabrikat så måste jag säga deras matlagningsgrädde, den fungerar som den ska :)

Mitt bästa matminne var i somras när jag och ett par kompisar åkte ner till södra skåne och upplevde kivik, Ystad och Simrishamn, vi inledde däremot det hela med en fantastisk fika Olof Viktors i Glemminge. Där åt jag den fräshaste och saftigaste morotskakan jag någonsin smakat, underbart med solen i ansiktet :)

3:e pris – 100 kr i värdecheck

Sandra skriver:
1. Det blir utan tvekan Keldas Thaisoppa. Som jag antingen blandar med nudlar och kräftstjärtar, eller med fetaost och citron plus diverse kryddor.

2. Mitt bästa semester-matminne är från april 2012 då jag befann mig i Madrid. Jag har aldrig tyckt om varken skaldjur eller fisk, och varit livrädd för allt som lever i vatten. Men under denna resa bestämde jag mig för att jag skulle ta mod till mig och testa precis allt sådant som kom i min väg. Det slutade med att jag åt calamares, grillad bläckfisk, pilgrimsmusslor, blåmusslor, friterade musslor, kungskrabba, havskräftor, lax, räkor och mollusker. Jag kan säga såhär att sedan dess så är jag frälst, ingenting som kommer från havet skrämmer mig längre, och jag avnjuter med glädje ett helt skaldjursfat. Att jag har gått miste om allt det här goda i över tjugo år grämer mig lite, men jag är oerhört stolt över mig själv att jag vågade prova, så att inte fler år av läckerheter gick förlorade.

Vi kommer att kontakta er på den mailadress ni lämnat! Ni har därefter en vecka på er att svara. Annars drar vi en nya vinnare.

Tack till alla som var med och tävlade!

Lämna en kommentar
Reklam: