Vinnarna av teer från Mighty Leaf

Bättre sent än aldrig ;) Här kommer så vinnarna i te-tävlingen!

Jessica Hellström skriver:
Jag hade velat testa Rainforest Maté teet för dess goda innehålls skull, jag älskar fruktblandningen och i höst behöver jag all extra energi jag kan få. En kopp hade jag gärna bjudit min underbara granne på och samtidigt få en pratstund om allt på denna jord!

Lola Johannesson skriver:
Börjar och slutar alltid dagen med en kopp tea men saknar oerhört mycket att allt för sällan kunna njuta av denna teastund tillsammans med min yngsta syster. Skulle då bjuda henne på en kopp Organic breakfast och nybakade scones sedan skulle vi sitta i mitt kök och snacka i flera timmar.

elin skriver:
hej jag skulle bjuda min farmor och farfar och få mig ett gott samtal till lifs. sorten jag skulle välja är Organic Breakfast

Tack till alla som kommenterat!
Vinnarna kommer att kontaktas via mail :)

Lämna en kommentar
Reklam: