Vinnarna av kokboken Studentköket

Nu är de tre vinnarna utsedda och vi säger grattis till..

studentköket

Cissi skrev 2017-05-23 klockan 09:58
Om jag vann skulle jag ge boken till min lillebror som flyttat hemifrån för att plugga i Uppsala den här terminen. Han skulle behöva lite inspiration, tips och råd när det gäller matlagningen ;)

Kamilla skrev 2017-05-21 klockan 23:14
Hejsan! Sällan känner jag att kokböcker intresserar mig eftersom matlagningen blir till något “för stort” då, men den här boken låter som klippt och skuren för mig. Som urtypen av en fattig student kämpar jag varje vecka att komma på något att äta som just är billigt, men och också nyttigt och gärna vego… inte superenkelt för den fantasilöse! Därmed hade jag gett denna bok till mig själv och kanske unnat mig lite roligare matlagning i framtiden. Tack o hej! :)

Ulrica Hermansson skrev 2017-05-21 klockan 15:25
Åh vilken härlig och inspirerande bok!! Den skulle passa perfekt här hemma då vi fastnat i ekorrhjulet med alla tråkiga småbarnsklassiker till middag om vardagarna. Skulle i första hand försöka inspirera sambon som är än mer uttråkad inför matlagning än mig.

Vi kommer att kontakta er via mailadressen ni fyllde i inom kort. Inom en vecka vill vi att ni svarar, annars utser vi en ny vinnare!

Lämna en kommentar
Reklam: