Vinnarna av de nya Ballerinakakorna

ballerina

Får jag presentera vinnarna i Ballerina-tävlingen :)

Helena i Uppsala skriver:
Vi satt i matlag på marken med 3000 år gamla ruiner runt omkring som vi nyss grävt fram. Vi åt solmogna grönsaker, stenugnsbakat bröd nyköpt från bageriet, olivolja, örtblandningen zatar, fetaost, färska fikon, aprikoser, druvor, apelsiner och nybryggt te på källvatten från dalen. Vilken succé Ballerina hade gjort som slutkläm!

Sara skriver:
Utomhus, ensam i en tyst björkskog, ljummen sol och dagens första kopp kaffe från en termos.

Jessica skriver:
Nitt drömfika är att få gå på ett äkta afternoontea. Gärna med mamma för kvalitets-mor-dotter-tid!

Thomas skriver:
Min drömfika hade varit med en tjej som jag träffar just nu som är fullständigt galen i choklad, som alla tjejer ;) Den skulle varit på toppen av en kulle där jag bor där det finns ett lusthus som är helt fantastiskt att sitta i när det är kallt ute och utsikten är helt underbar.

Kerstin skriver:
Mitt drömfika är, att tillsammans med mitt älskade barnbarn få ta en av våra nygräddad kanelbulle som vi just har bakat tillsamman. Jag tar en kopp kaffe och dotterdottern får ett glas mjölk, skulle vi sedan kunna festa på en god chokladkaka till detta så vore det toppen!

Vi kommer att kontakta er på den mailadress ni lämnat! Ni har därefter en vecka på er att svara. Annars drar vi en nya vinnare.

Tack till alla som var med och tävlade!

Kommentarer

Helena i Uppsala skrev 2013-03-27 klockan 12:52

Tack för kakorna - jag hämtade just ut dem! Det var ett stort paket, så det blev en riktig överraskning. /Helena

Lämna en kommentar
Reklam: