Vinnaren av en kartong Popped Chips

Med hjälp av random.org så har vi nu en förhoppningsvis glad vinnare i Estrellas Popped Chips-tävling!

Vi säger grattis till emelie som skrev följande:

2013-01-23 kl. 12:50
emelie skriver:

1. De finns i sourcream and onion och saltade.

2. Om jag vinner vill jag helst ha saltade då jag tycker det är godast! Kan tänka mig att dessa chips påminner lite om saltade skruvar?

Iallafall om jag vann en låda så skulle jag bjuda min härliga familj som är på 9 personer på dessa popped chips! Då chips är en stor favorit hos oss alla i familjen olsson =) Och förstå att träffas hela familjen en vinterkväll inne i värmen och prata lite skit och testa nya chips! det skulle vara mysfaktor nr 1 =)

Vi kommer att kontakta dig på den mailadress du angav när du skrev kommentaren. Du har därefter en vecka på dig att svara. Annars drar vi en ny vinnare.

Tack till alla som var med och tävlade! Ny tävling är på gång, så håll utkik :)

Kommentarer

Emelie skrev 2013-01-27 klockan 09:57

Å tack vad glad jag blev när jag läste att jag var vinnaren :) jag har mailat mina uppgifter! Nu ska jag boka in familjen på en chips ätarkväll :) ska bli spännande att testa dom här nya! Tack snälla! Mvh Emelie

Lämna en kommentar
Reklam: