Vi testar Kökets box

Boxar av olika slag har verkligen blivit poppis. Matboxar har funnits ett slag och vi har testat några av dem. Vissa bättre och vissa sämre. För mig så vill jag verkligen känna att jag får valuta för pengarna. Att det är värt en sak är inte samma som att jag tycker att värdet är där. Gillar jag inte produkterna så är det ju bortkastade pengar. Hur som helst, nu har det kommit ännu en box på marknaden, Kökets box. Det är TV4 som ligger bakom, så jag har ganska stora förhoppningar att de kan förhandla fram bra avtal med leverantörer.

Vi har testat två boxar därifrån. Första boxen var decemberlådan.

Kökets box december

Kökets box dec-2016
Vår premiärbox blev laddad för fest! Som en god hjälpande vän under de stundande högtiderna. Du vet, en sådan där vän som sticker till dig precis det där du behöver för att glänsa lite extra till middagsbjudningen. Decemberboxen innehöll tio produkter till ett värde av ca 270 kr samt två kökshanddukar från MORBERG (värde 149 kr).

Dessertolivoljan ligger fortfarande oanvänd här hemma, mest för att jag inte riktigt hittat några bra användningsområde. Vaniljsockret råkar vara en favorit här hemma, så en ny sån blev jag riktigt nöjd med. Choklad, lakrits, kaffe, knäckebröd är allt saker jag tycker om och ofta äter/dricker så även det blev jag nöjd med. Blomsterströssel tyckte jag var spännande och dekorerade nyårsdesserten med. Dock smakade det inget vidare. Men i det stora hela blev jag nöjd med boxen och tycker att det här var värt 129 kr.

nyårsmat 2016 - dessert

Här ser ni blomsterströsslet på nyårsdesserten :)

Kökets box januari

Sen kom nästa box nu i januari.

Januari är ofta fyllt med löften och tankar om en mer hälsosam livsstil. Alla har vi olika mål och därför har vi fyllt januariboxen med allt från sockerfria kryddor, nyttiga mellanmål till olika vegan och vegetariska alternativ.

Millans kommentar: Hittills är jag väldigt nöjd med boxarna. Innehållet är den typen av saker jag faktiskt använder eller kan tänka mig att använda. Kryddmixerna, den ena med Stroganoff-krydda känns lite extra rolig. Annars kryddar jag ju min stroganoff “som vanligt”. Energidryckerna får följa med till gymmet någon dag. Orzo-mixen har jag däremot inte någon aning om vad jag ska göra med, så den får bli en kul utmaning. Sen följer det med ett recepthäfte, så vill man själv inte experimentera allt för mycket så finns det tips.

Boxarna kostar 129 kr/månad. Läs mer på deras sida:

[Uppdaterat] Den här boxen finns tyvärr inte kvar längre.

Lämna en kommentar
Reklam: