Oster Versa Blender

Amerikas största varumärke för blenders har precis kommit till Sverige och vi blev tillfrågade om vi ville testköra den lite. Givetvis sa vi :) Så här kommer först en presentation av blendern och nu ska vi testköra den till olika saker.

versa

Historien om Oster går tillbaka till 1946, då ”Osterizer” -blendern introducerades på den Amerikanska marknaden. Det gjordes av John Oster – en expert på knivblad med högsta kvalitet främst från hårklippningsindustrin. Osters blenders byggdes för att hålla länge och ha starka motorer. Flera av dem håller än i dag.

Oster är ett mycket omtyckt varumärke av amerikanska familjer och förknippas med kvalitet, livslängd och högt värde. Oster-blenders tillverkas fortfarande enligt samma höga standard och med exceptionellt hög kvalitet i byggandet.

I hjärtat på varje Oster-blender sitter den unika och exklusiva All Metal Drive®-teknologin som är känd för en mycket hög användbarhet.

Versa – Vår största och starkaste modell Versa, kan mixa hela frukter, grönsaker mm till hälsosamma smoothies och hälsodrinkar. Den starka 1400-wattsmotorn gör att allt får en perfekt konsistens och att näringsämnena extraheras optimalt.

– All Metal Drive™-teknologi
– Patenterad vändbar 1400W-motor som når upp till 28,000 varv
per minut
– Variabel hastighetskontroll med puls och touch-knappar för förprogrammerade inställningar.
– Rostfria 6-point blad
– 1.9L BPA-fri, smak- och smutsavstötande kanna av Tritan™
– Tvådelat tätt lock
– Inkluderar press-stav
Ca pris i butik 3495:-

Nu ska det testas här hemma :) Vi återkommer!

Kommentarer

Martina skrev 2015-03-08 klockan 16:02

Ser bra ut, den är nog grym!

Millan skrev 2015-03-08 klockan 17:45

Martina: Den är stor och dyr, så jag har en hel del förväntingar på den. Återstår att se om jag blir nöjd eller inte..

Lämna en kommentar
Reklam: