Veckomatsedel vecka 2 – bättre sent än aldrig…

Tinas kyckling med ris
Tinas kyckling

Måndag: Äpple- och currypasta
Tisdag: Tinas kyckling med ris
Onsdag: Middag hos mina föräldrar
Torsdag: Fiskbullar och kokt potatis
Fredag: Tacos
Lördag: Kycklingrullader med ris och morötter
Söndag: Rosmarinjärpar med äppelrösti

Marias kommentar:
Inte mindre än fyra nya recept den här vecka. Tinas kyckling kom äntligen med i testomgången och tyvärr må jag säga att det är inget recept som vi kommer göra igen. Vet inte vad det var som inte gick hem hos oss. Rekommenderar i stället Kalaskycklingen.

Kycklingrulladerna var ursprungligen ett recept från Philadelphiaost // Monika Ahlberg så jag trodde verkligen på receptet. Några rullader blev det då inte för jag lyckades inte banka ut mina kycklingfiléer så att jag kunde rulla några rullader alls. Så i stället gjorde jag en sås av vad som skulle ha varit fyllningen samt det som var tänkt som sås från början. Det hela blev ganska intetsägande så det är inget recept jag kommer blogga om.

Rosmarinjärparna däremot kommer snart här på bloggen.

Lämna en kommentar
Reklam: