Vårens primörer
Nu äntligen är de här – vårens primörer! Vi frossar i godsakerna och både ångkokar och grillar för fullt :)
Svensk nypotatis, sparris, morötter och halloumi.
Har du problem med att det ryker när du grillar i den räfflade gjutjärnspannan?
De flesta olivoljor klarar bara upp till 150 grader innan de börjar ryka. Jämför med Avokadoolja som klarar upp till 225 grader. Rikligt med olja i pannan och sen nästan fullt ös. Riktigt smaskigt blev det :)
Vi har bloggat om Avokadoolja tidigare:
https://saltpeppar.se/blog/?p=6067
Vad gör du med vårens primörer? Några bra tips att dela med dig av?
Kommentarer
Loulas Kök skrev 2010-06-09 klockan 20:34
Halloumi är verkligen min nya favorit. Faktiskt jättegott som vegetariskt alternativ.
Känner att jag skall kika runt lite mer på din blogg för att se vad jag hittar för gott. Ha en bra helg!
Reklam:
Lämna en kommentar