Valio Vaniljyoghurt med smak av hallon och rabarber

Jag gillar verkligen Valios olika yoghurtsorter och sent om sider så hittade jag en ny smak på tillfälligt besök i Valio Vanilj-serien. Smaken Hallon rabarber är helt fenomenal! Vilken klockren smakkombination och det smakar verkligen sommar.

Om man nu kan vara kär i en yoghurtsmak så är jag det i denna. Det enda problemet är väl att det är ett sk. tillfälligt besök så frågan är bara när den försvinner från hyllan?

Fram tills dess så är det jag som äter och njuter varje gång jag äter en tallrik!

Kommentarer

Anna skrev 2011-08-15 klockan 20:35

Den är jättegod, tycker jag med! Har du smakat den med päron? Också på tillfälligt besök. Väldigt smakrik. Enda negativa är att den är helt slät, utan fruktbitar, något som jag föredrar :) Men supergo ändå!

Alexandra - kärlek på tallrik skrev 2011-08-16 klockan 21:35

Det låter ju jättegott, hur kommer det sig att jag inte sett den här? Rabarber är ju bland det godaste jag vet! Tack för tipset, nu ska jag börja hålla ögonen öppna ;)

Lämna en kommentar
Reklam: