Valio Vanilj/Banan-yoghurt

Lagom till sommaren så har Valio presenterat lite nyheter. Eller, det var nog bara en av dem som var en nyhet egentligen, men jag har inte riktigt hängt med. Så idag väljer jag att blogga om den som är en nyhet på riktigt och sen får jag se om jag återkommer till de andra sorterna senare ;)

Valio YO-ghurt Vanilj/Banan
Det är en lättyoghurt med en fetthalt på 0,05 procent. Den innehåller små bitar av banan. Pris 12,50 på Ica Maxi.

Millans kommentar: Mild ganska slät yoghurt med god smak. Jag föredrar egentligen när det finns massa fruktbitar i yoghurten, men i det här fallet är jag glad att bananen är nermixad. Valio kan det här med yoghurt! Klart tumment upp!

Kommentarer

Marja skrev 2012-06-16 klockan 18:58

Jag har också smakat denna, då jag gillar banan. Tyckte dock att den var för söt... http://bakasockerfritt.blogg.se/

Freedomtravel skrev 2012-06-17 klockan 20:03

Har precis upptäckt Valios yoghurtar! De är goda. Dessutom tror jag att det är bra med lite konkurrens i mjölkproduktsbusinessen. Annars står vi snart med bara en enda producent. Det är varken bra för utbud eller för pissättning...

Lämna en kommentar
Reklam: