Tulip Pulled Pork Barbeque

När vi besökte Willys nyligen hittade vi Tulips färdiga pulled pork. 25 minuter i ugnen och sedan färdig att serveras. Kan det vara något?

färdig pulled pork

Tillagningen är som sagt enkelt, plocka ut den ur förpackningen och ställ in i ugnen.

färdig pulled pork

Ut kommer kött som faller isär såsnart man sätter gaffeln i det.

färdig pulled pork

Definitivt lättlagat. Kryddningen gick inte hem hos oss, men köttet var bättre än vi trodde. Hade jag nu inte slarvat bort kvittot hade jag kanske till och med kommit ihåg vad den kostade, men jag hoppas på att någon av våra läsare kanske vet. Annars ska jag kolla vid nästa Willys-besök. Det är inte som hemlagat, men för att vara så lätt att laga får det klart godkänt!

 

Kommentarer

Linda skrev 2013-11-17 klockan 18:49

Jag har inte någon willys i närheten men på Coop kostar den ca 55-65 kr, på Netto ca 45 kr. Min bror köpte en förpackning i somras och jag blev förvånad av den relativt fina köttbiten, men kryddningen var inget att hurra för, smaklöst och salt. Men man kan ju piffa upp den själv med extra kryddor, det går snabbt.

Millan skrev 2013-11-17 klockan 19:08

Tack för infon Linda!!

Zwinto skrev 2014-02-08 klockan 18:12

När PPn är färdig och dragen(gäller inte bara denna köpevarianten) så släng ner den i en panna spisen och häll på en bra BBQ-sås eller någon egen sås, men bara så pass mycket så trådarna klibbar ihop litegran så blir den mycket godare OCH mycket lättare att servera i hamburgerbröd som ju är "orginalet" Eventuell ÖVERBLIVEN PP är kalasgott att köra pastasås på eller att lägga på en hemgjord pizza.

kenny mattock skrev 2014-03-15 klockan 16:26

Good web site you have here.. It's hard to find high quality writing like yours these days. I really appreciate individuals like you! Take care!!

Lämna en kommentar
Reklam: