Tropicana Sunny Clementine

Det har varit mycket juice-snack här på bloggen på sistone, och än är det inte slut. För idag tänkte jag blogga lite om Tropicanas nya smaker. De tre nya smakerna är Stormy Orange, Cloudy Apple och Sunny Clementine.

De gamla förpackningarna är ersatta av transparenta PET-flaskor och rymmer lurigt nog bara 0,85 liter. En flaska kostar runt 25 kr i butik. Juicen är tillverkade av 100 % ren pressad jucie och innehåller inget tillsatt socker.

Millans kommentar: Dessa påminner helt klart om mina favoriter från Brämhults. Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att de båda innehåller 100% frukt. Tropicanas nya får klart tummen upp. Goda drycker jag utan problem häller i mig. Men, jag muttrar lite över att storleken på förpackningen krympt. Nästan alla andra juicer i kylhyllan på butiken är 1 liters och det är så lätt att tro att den här kostar lika mycket, men den innehåller faktiskt bara 85 cl.

Kommentarer

Martina skrev 2011-06-13 klockan 10:38

Har också smakat på de där och de var riktigt goda men precis som du säger, lurigt med storleken....

Maria skrev 2011-06-13 klockan 21:47

Äppeljuicen är jag lite nyfiken på, men surar så här i förväg lite för att det är just 0,85 liter, men priset är fortfarande detsamma som för 1 litersförpackningarna...

Lämna en kommentar
Reklam: