Tropicana – Apple, Pear & Passionfruit

Köper inte särskilt ofta juice, men Tropicanas produkter brukar vi gilla och när de släppte en ny smak med äpple, päron och passionsfrukt så kunde jag inte stå emot.

Är nämligen ett stort fan av deras äppeljuice sedan tidigare! Och päron och passionsfrukt är ju himla gott!

Dock är det inte särskilt stor andel varken päron- (12%) eller passionfruktsjuice (5,9%) i denna juice. En förtäckt äppeljuice med andra ord! ;-)

Men god var den och jag kan absolut tänka mig att köpa den igen. Frisk i smaken och den fungerar till frukost/brunch, men även till eftermiddagsfikat eller bara som tröstsläckare.

Kommentarer

Matpolisen skrev 2010-09-18 klockan 07:40

Nu framgår det ju ganska tydligt att det inte är en juice av bara en eller två frukter. Det är väl helt ok att de blandar efter tycke och smak. I England heter den Passionfruit, Pear & Apple och jag ger mig den på att det är precis samma juice.

Maria skrev 2010-09-18 klockan 14:01

Matpolisen: Tror också att det är samma juice som ni har i England fast där under annat namn. Googlade lite men på Tropicanas UK-hemsida så skriver man inte ut hur står andel det är av respektive juicesort. Undrar vad man vill dölja? ;-)

Mårtenssons kök skrev 2010-09-19 klockan 21:55

Saknar en god morotsjuice i affärerna. Förr fanns det en frusen variant som var smarrig men den är borta. Provade en blandning från JO juice och den var i och för sig helt okej, men bara morot hade suttit fint!

Maria skrev 2010-09-19 klockan 22:14

Mårtenssons kök: Det var Brämhults Juice som hade den frysta morotsjuicen, men den färskpressade finns fortfarande kvar. Testa den i stället så blir du säkert minst lika nöjd!

Mårtenssons kök skrev 2010-09-22 klockan 18:50

Aha, det är så det är. Ja vi har kollat efter den färskpressade lite men än så länge ingen lycka, men det återstår några affärer så vi hoppas på tur!

Lämna en kommentar
Reklam: