Trevlig helg med räkor och vin

Med det här fotot (från förra helgen) vill vi önska er alla en riktigt härlig helg!

Bättre fredagsmiddag än såhär finns knappt. Nyskalade räkor på ljummet bröd, avokado, lite citronsaft och grovmalen svartpeppar på toppen.

Vill även passa på att tipsa om ett riktigt gott vitt vin från Australien som passar perfekt ihop med fisk och skaldjur.

Hellfire Bay Sauvignon Blanc Semillon (nr 6475)
Årgång 2008
Alkoholhalt: 13,0 %
Användning: Serveras vid cirka 8-10°C till rätter av fisk eller skaldjur.
Smak: Torr, fruktig, aningen aromatisk smak med inslag av päron, ananas, nässlor, bivax och grapefrukt.
Pris: 89,00 kr
Källa: http://www.systembolaget.se

Kommentarer

Tant Gul skrev 2011-11-11 klockan 15:22

Gott och enkelt! passar extra bra på fredagen..Trevlig Helg

Freedomtravel skrev 2011-11-11 klockan 19:32

Mmmm, här blev det ungefär samma förrätt! Sedan blev det ugnsbakad lax med krämig risotto och kokta sockerärter, inte fel alls ;)

Mårtenssons kök skrev 2011-11-12 klockan 17:09

Vi önskar er detsamma! Ser ut som att ha varit en mycket god helg ni hade:)

Fröken Dill skrev 2011-11-14 klockan 07:37

Tips på bra vin till färska räkor kan man inte få för många av. Stort tack!

Millan skrev 2011-11-21 klockan 17:53

Tack för era kommentarer! Visst kan det enkla vara hur gott som helst :)

Lämna en kommentar




*