Tilltugg innan maten

Våra fredagsrutiner har blivit lite rubbade och middagen kommer senare och senare på bordet. Så ny fredagstradition här hemma har blivit något smått att tugga på undertiden vi lagar mat. Förra veckan var det oliver och marinerade vitlöksklyftor. Den här veckan hade vi dessutom besök, som var lite känslig för laktos. Men det problemet löste Valio smidigt åt oss. Enkelt och gott!

valio laktosfri

Några olika sorters kex
Cream Cheese vitlök
Morotsstavar
Soltorkade tomat från Ridderheims

Måste säga att jag gillar Valios satsning på laktosfria produkter. Det är numera inga större problem att anpassa maten då deras sortiment faktiskt har blivit riktigt stort och gott.

Med Valio Eila® laktosfri cream cheese naturell fixar du enkelt och lätt goda desserter, härliga såser eller varför inte en lyxig helgfrukost. Den naturella färskosten har en fetthalt på 25 procent vilket gör att den blir riktigt krämig och god. De smaksatta varianterna med vitlök, pepparrot eller paprika/chili har en något lägre fetthalt på 23 procent men samma goda krämiga smak. Med Valio Eila® laktosfri cream cheese smaksatt lagar du lätt ihop goda tilltugg, dipsåser eller får höstens heta grytor att smaka extra lent.
Källa: Valio.se

Lämna en kommentar
Reklam: