Texas Longhorn Guacamole

Jag gillar verkligen avokado och en härlig guacamole är något jag gärna äter. Dock glömmer jag ibland bort att planera in det och när jag kommer på det är butiken fylld av omgona avokados. Jag har testat alla “färdiga” röror, den ena värre än den andra. Någon som inte ens innehöll avokado.. Men vid det här besöket på ICA Maxi hittade jag något som verkligen såg lovande ut på förpackningen.

texas guacamole

Ingredienser: Avokado, lök, salt, limejuice, koriander
Pris: 30 kr

texas guacamole

Det verkade så bra, men tyvärr föll det vid första tuggan. Det finns smak av avokado kvar, men det hela kändes bara vattnigt och tråkigt. Jag som i princip kan sitta med sked och äta guacamole åt nästan ingenting alls. Testade till tacos och testade att dippa i, men nä. Tyvärr. Det här gick inte. Det är nog bara att inse att guacamole måste man göra själv.

Kommentarer

Ellinor skrev 2015-01-20 klockan 19:20

Ica har avokadotärningar i frysdisken - toppen för guaccamole! (De blir lite mosiga, men det gör ju inget).

Millan skrev 2015-01-21 klockan 10:30

Bra tips Ellinor! Tack för det, låter som den perfekta lösningen!

Lämna en kommentar
Reklam: