Tävla och vinn nya Ballerina mumsbit

Ballerina har just släppt helt nya små mumsbitar till butikerna. Vi har fått smaka och nu kan även fem av er läsare få ta del av nyheten!

ballerina

Svenskar älskar mjölkchoklad och Ballerina Original. Därför slår Ballerina nu ihop dessa två favoriter och lanserar den mumsigaste nyheten någonsin: Ballerina Mumsbit – Ballerinakakorna med mest mjölkchoklad! Nya Ballerina Mumsbit finns i två olika kakor med nougat- eller mjölkchokladfyllning toppade med mjölkchoklad.

De två nya smakerna är:
Ballerina Mumsbit Original – ljust Ballerinakexet som botten, toppat med krämiga nougatcréme och sedan täckt i mjölkchoklad.
Ballerina Mumsbit Mjölkchoklad – kakaokex toppat med mjölkchokladfyllning med crisp, täckt i mjölkchoklad.

Millans kommentar: En paket innehåller 8 små läckra kakor. Kexet är gott, fyllningen god och allt toppat med mjölkchoklad. Den kommer att bli kladdig till sommarfikorna, men fram tills solen hittar oss igen är det bara att äta ;)

Tävlingsdags!
Vill du få chansen att smaka bägge sorterna? Beskriv din drömfika med några meningar. Vem vill du fika med och vad skulle du bjuda på eller kanske bli bjuden på? Svara senast den 13 mars kl 18.00 så är du med i tävlingen om att vinna ett av 5 paket med bägge sorterna!

Kommentarer

Helena i Uppsala skrev 2013-03-05 klockan 15:36

Vi satt i matlag på marken med 3000 år gamla ruiner runt omkring som vi nyss grävt fram. Vi åt solmogna grönsaker, stenugnsbakat bröd nyköpt från bageriet, olivolja, örtblandningen zatar, fetaost, färska fikon, aprikoser, druvor, apelsiner och nybryggt te på källvatten från dalen. Vilken succé Ballerina hade gjort som slutkläm!

Erica skrev 2013-03-05 klockan 21:12

Min drömfika skulle vara att en sommar stiga upp före gryningen, bege mig ut tillsammans med min pojkvän för att sätta oss på en kulle med vacker utsikt och se solen gå upp. Vi skulle dricka en varsin mugg kaffe. Ingenting mer än kaffet, sällskapet och utsikten över soluppgången skulle behövas, men en varsin Ballerina-kaka kanske skulle vara pricken över i:et. ;-)

Sara skrev 2013-03-05 klockan 21:39

Utomhus, ensam i en tyst björkskog, ljummen sol och dagens första kopp kaffe från en termos.

Susanne skrev 2013-03-05 klockan 22:25

Bästa fikan är med picknick korg, filt, solsken, havet som utsikt tillsammans med min lilla familj. 3 åriga dottern med spring i benen och tankar om det mesta, 4 månaders skruttan med leenden som skiner ikapp med solen också älskade mannen såklart! Stora tjejen gillar mariekex och jordgubbsdricka bästa. Jag tar gärna en biskvi, inte för smörig och lagom seg, mannen kaffe och wienerbröd. Båda gillar allt med choklad.

Marie skrev 2013-03-06 klockan 12:34

Min drömfika är att fika med goda vänner. Någon form av tosca kaka och en liten chokladkaka av något slag. Lycka!

Rigmor Olsson skrev 2013-03-07 klockan 14:42

En drömfika för mig är att en varm sommardag få åka ut till någon mysig plats vid havet med min andra hälft. Solen ska skina och det ska vara varmt i luften. Alla våra barn har flyttat hemifrån, så vi skulle själva, jag och min man åka ut till någon klippa sätta oss och njuta av utsikten över havet och skriet från alla fiskmåsar med en varsin kopp kaffe i handen, Och tänk vad härligt om man fick med äta några goda ballerina mumsbitar till Kaffet, det skulle vara något det. Skulle jag vinna skulle även mina barnbarn få vara med och dela på dessa Kakor. MVH/Rigmor

Karoleen skrev 2013-03-08 klockan 09:50

En drömfika för mig är när vi åker ut med vår lilla båt, vi åker ut på sjön och lägger till vid en klippa för att mysa lite. Solen är varm och vi kan doppa fötterna i vattenet. Vi brygger kaffe på stormköket och njuter at de fina godbitarna till kaffet =)

Jessica skrev 2013-03-09 klockan 08:25

Nitt drömfika är att få gå på ett äkta afternoontea. Gärna med mamma för kvalitets-mor-dotter-tid!

Kerstin skrev 2013-03-10 klockan 16:45

Mitt drömfika är, att tillsammans med mitt älskade barnbarn få ta en av våra nygräddad kanelbulle som vi just har bakat tillsamman. Jag tar en kopp kaffe och dotterdottern får ett glas mjölk, skulle vi sedan kunna festa på en god chokladkaka till detta så vore det toppen!

Josefin skrev 2013-03-10 klockan 18:14

Jag vill bjuda min mamma på fika, som nyligen varit sjuk och efter det är ganska nere. Jag skulle baka något ur boken Sju sorters kakor, som jag fått av min mamma, som hon i sin tur fått av sin, alltså min mormor.

Thomas skrev 2013-03-12 klockan 07:36

Min drömfika hade varit med en tjej som jag träffar just nu som är fullständigt galen i choklad, som alla tjejer ;) Den skulle varit på toppen av en kulle där jag bor där det finns ett lusthus som är helt fantastiskt att sitta i när det är kallt ute och utsikten är helt underbar.

Tina skrev 2013-03-12 klockan 07:39

Hejsan! Min drömfika skulle bli efter ett par vändor i skidbacken att sätta sig med familj och vänner i solen vid skidbackarna å dricka kaffe eller varm choklad och kanske en kanelbulle eller en go semla till;) en ballerina kaka skulle självklart även passa:) Kram// Tina

ann-sofi skrev 2015-04-02 klockan 21:07

vill vinna till mej

Lämna en kommentar
Reklam: