Tårta vs Tårta – Coops tårttävling

Vi fick förfrågan från Sara Begner, Coops matinspiratör, om vi ville delta i en tårttävling – Tårta vs Tårta. Jag nappade och började redan samma kväll att fundera ut vilken slags tårta jag skulle ställa upp i tävlingen med.

Det här är dock en tävlingen öppen för alla! Så utmana mig genom att skicka in ditt recept så har du chans att ställas mot mig eller 7 andra matbloggare. Vi kommer sedan bli bedömda av en jury bestående av inte mindre än stjärnkonditorn Magnus Johansson, bakgurun Jan Hedh, Josefine Baummann som är årets konditor 2011, modeskaparen Lars Walling och givetvis Sara Begner. En oerhört kompetent jury med andra ord.

Coops tävling Tårta vs Tårta är en tårttävling för alla. Tävlingen pågår mellan 9 maj och 10 juni.

Jag har funderat, jag har provbakat, vi har provsmakat och jag tror jag börjar närma mig ett slutresultat. Än återstår en hel del innan jag har fått fram den perfekta tårtan som jag kommer tävla med i Tårta vs Tårta!

Lämna en kommentar
Reklam: