Tacos med solrosolja

För ett tag sedan verkade varenda löpsedel skrika ut hemskheten med palmolja. I korta drag handlade det hela om att det avverkas regnskog för att anlägga oljepalmsplantager.

Old El Paso tog iaf kritiken på allvar och nu i somras övergick de från att fritera sina tacoskal i palmolja till solrosolja istället. Solrosoljan är dessutom fri från transfetter. Frågan är då om skalen är lika goda som tidigare?

Och efter att noga ha smakat så kan vi säga att vi märker ingen som helst skillnad :)


Tacoskal, ost, paprika, sallad, tomat, gurka, rödlök, köttfärs, majs och vitlökssås.

Kommentarer

Martina skrev 2010-08-18 klockan 09:17

Va bra, då blir det Old el paso nästa gång ;-)

Zarah skrev 2010-08-18 klockan 13:20

Rart! Då kan jag ju börja äta dem igen! (Jag tål inte palmolja något vidare, har jag insett, så jag har inte ätit det sen innan hysterin bröt ut.) ...dessutom älskar jag Old el Paso, men det är en annan historia. ;)

Millan skrev 2010-08-18 klockan 13:57

Zarah: Du älskar Old el Paso? Hmm.. den där historien vill jag nog höra en kväll!

Lämna en kommentar
Reklam: