T-bone, The Bishops Arms och Orvars korvar

I lördags var vi på T-Bone (Davidshallsgatan 23, Malmö) och åt. T-bone är det där stället som alla verkar snacka om och det gäller att boka bord, för annars kan du glömma det. Så förväntningarna var högt ställda.

T-bone
Jag valde en 200g:s ryggbiff med grönsaker, bernaiesås (som var riiiktigt god), skysås, majs och idaho-potatis (som inte syns på bilden)

T-bone
Chrisse och Freddy åt vars en T-bone-stek (400g). Den serverades med örtsmör, skysås, grillad citron, blandade grönsaker och idahopotatis.

T-bone
Till efterrätt valde jag 3 olika choklad och Chrisse valde en rock n´roll glass. Väldigt gott det också!

Priser (enligt Sydsvenskan):
Förrätter 29-89 kr
Huvudrätter 99-349 kr
Efterrätter 49-62 kr

Och? Jodå, vi alla fyra som var ute och åt åt var nöjda. De två tjejerna i sällskapet som båda valde ryggbiff i olika storlekar tyckte dock att det var lite snålt med grönsakerna.
Killarna var nöjda med sin köttbit.

Efter T-bone var vi på konserthuset och såg Jonas Gardell. Vilken kille alltså. Har ni möjligheten att se honom live så missa inte det.

Därefter begav vi oss till ett av Malmös bästa öl/whiskey-ställen, nämligen The Bishops Arms. Det blev lite favoritöl, Gambrinus, innan killarna kände att det var dags för lite “nattamad” (som det heter i Skåne).

Orvars Korvar

Orvars Korvar (Stadt Hamburgsgatan 2, Malmö) har typ alltid funnits (låter iaf så om man snackar med våra föräldrar). De serverar flera olika sorters korv, hamburgare och köttbullar. Öppet hela natten har de också :)

Kommentarer

Berith skrev 2007-10-29 klockan 11:27

Å...vad det ser gott ut! Det riktigt vattnas i munnen.

Maria skrev 2007-10-29 klockan 23:21

Åh, det både låter och ser gott ut!

Totte skrev 2007-11-13 klockan 09:53

Jag tycker det ser dö-läbbigt ut. Allt verkligen simmar i sås eller fett!

Caroline skrev 2007-12-31 klockan 03:25

På tal om Orvars Korvar... Haha jag glömmer aldrig när jag o syrran varit och sett Thorsten Flink (om ni inte sett han, gör det!!) och sen på väg hem skulle ha, just, nattamad som vi säger här =) Iaf... vi beställde vars en hamburgertallrik att ta med hem så det gjorde vi. Jag åkte hem till mig och hon till sig och sen efter att ha varit hemma en kvart så ringer tfn och det är min syrra som säger att hon fått den mest konstigaste burgare nånsin... då låg där ingen hamburgare i burgaren hahaha. Så hon bad mig kolla så jag iaf hade fått en... så jag öppnar locket och får se att jag knappt fått nånna grönsaker *gapar* Blev man paff eller? Efter det handlar vi inte där hehehe.

Lämna en kommentar
Reklam: