Superenkel Pannacotta

Det är jäkligt gott, enkelt att göra och kan dessutom varieras efter årstiderna. Pannacotta – den perfekta desserten.

Pannacotta

till 2 personer

1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi
2 dl grädde

Smaksättning – 1 tsk Vaniljsocker

Blanda samman Gelésocker, grädde och smaksättning i en kastrull och koka i 1/2 minut. Häll upp i portionsglas och ställ i kylen några timmar.

Servera med frukt, bär eller bärsås.

Dansukker har även andra förslag på smaksättning istället för vaniljsocker:
* 1 tsk Dansukker Vaniljsocker + 1 tsk Neskaffe
eller
* 1/2 msk färsk, riven ingefära
eller
* 1 msk juicekoncentrat

Har du några andra tips på smaksättning?

Kommentarer

alexandra skrev 2007-12-19 klockan 17:57

mm va gott de såg ut :D

Elenore skrev 2007-12-19 klockan 18:08

Visst är det enkelt nu när det finns gelésocker!? Skönt att slippa hålla på med gelatinblad. Måste bara övertyga sambon/kocken om det oxå ;-)

Maria skrev 2007-12-19 klockan 19:01

Det var verkligen supergott! Särskilt med blåbär till!

Linda skrev 2007-12-21 klockan 13:57

Kanel är gott att ha i, passar till julen. Säkert skulle kardemumma fungera också :)

Stina skrev 2008-11-06 klockan 02:13

Jag har ett jätte bra recept på pannacotta fast som är lite mer avancerat än ditt ;) http://staiina.blogg.se/2008/october/pannacotta-med-kryddapplen.html#comment

Lämna en kommentar




*