Stars of Flavor och tävling

Jag har inte ätit på Pizza Hut sedan jag gick i högstadiet. Jag vill ibland gärna tro att det inte var såå längesedan, men det är det. Allt jag minns var tjocka bottnar och buffé. Ingen höjdare i min värld, så därför har jag inte heller haft någon större önskan att återvända. Men deras nya Star Pizza verkade spännande och deras nya fina restaurang i Fosie (Malmö) har jag bara hört gott om, så det var väl dags att ge Pizza Hut en ny chans.

pizza hut

Jag började med en liten förrättssallad, där man fick ta hur mycket man ville för 29 kr. Fräsch och fint!

 

pizza hut

Prosciutto
Mozzarella, soltorkade tomater. Toppas med prosciutto, ruccola och parmesanost efter gräddning. 241 kr till oss båda.

 

pizza hut

Star of Flavors har en pizzabotten bestående av åtta stycken trianglar. Varje triangel är fylld av färskost med smak av färska örter. Toppingen väljer man själv, utifrån det vanliga sortimentet. Pizzan finns bara i storleken Large (2-4 personer), och kostar från 180 kronor.

 

pizza hut

Jag blev verkligen förvånad för den här pizzan var riktigt god! Jag uppskattar den tunna goda bottnen och de goda smakerna.

 

pizza hut

När det väl var dags för dessert orkade vi egentligen inte. Ska erkänna att Chrisse och jag inte åt upp hela pizzan.. Men lite dessert är väl aldrig fel, så vi delade på en klassisk Banana Split. Tyvärr glömde de kexet, men bortsett från det så var även denna god.

Banana Split
Glassarnas glass innehåller banan, glass, rikligt med vispad grädde, chokladsås och frasigt kex.

Om Star of Flavors
Star of Flavors kommer att finnas på Pizza Hut-restaurangerna till och med den 18 oktober.

Tävling
Vill du också testa nya Star of Flavors? Tre vinnare får presentkort på vars 300 kr!

Allt du behöver göra är att kommentera på detta inlägg och berätta vilken din favorittopping på pizza är.

Senast den 1 oktober 2015 kl 08.00 vill vi ha din kommentar. Därefter utser representant för Pizza Hut samt Salt&Peppar vinnaren, som kontaktas via mail. Har du inte svarat på mailet inom en vecka kommer vi att utse ny vinnare. Vinnarna kommer att presenteras här i bloggen.

Kommentarer

Lina skrev 2015-09-21 klockan 15:26

Så gott det ser ut! :) Min favorittopping är parmesan, ruccola och pesto. Bresaola eller en riktigt stark salami är också en favorit på pizza - tillsammans med ett mumsigt rödvin kan det aldrig bli fel!

Berith skrev 2015-09-21 klockan 17:56

Åhh vad Star of Flavors ser god ut! Det skulle vara gott och trevligt att få testa! Min favorittopping på en frasig tunn botten är parmesanost och mozarella. Sen vill jag gärna ha lufttorkad skinka, rucola och solmogna tomater ovanpå det.

Stephanie skrev 2015-09-21 klockan 21:46

Åh perfekt pizza för en mysig utekväll med sin kära! Såg riktigt smaskigt ut och skulle sitta fint fint i en students mage. Själv älskar jag frukt på pizza gärna med curry, räkor och skinka. Och så självklart en god ost!

A-C skrev 2015-09-21 klockan 22:19

Den ser fantastiskt god ut! Min favoritpizzatopping är getost, tunnskivad oxfile, svamp och lite tryffelolja.

Janni skrev 2015-09-21 klockan 23:51

Min all time favorite är en pizza med skinka, kyckling, banan, ananas, curry och jalapenos. Smakerna gifter sig såå väl med varandra! :D

Emma Granath skrev 2015-09-22 klockan 18:54

Min favorittopping är skinka med gorgonzola. Ju mer det luktar desto godare pizza!

Anna B skrev 2015-09-23 klockan 08:27

Mums, säger jag bara! Ännu en tävling jag måste vara med i! Min favorittopping är enkel: mozzarella och tomater i skivor! Sen kan man slänga på lite fin-oliver, fetaost, ruccola /och eller champinjoner ibland, beroende på vad man är sugen på, men ofta blir det bara mozzarella och tomater. Jättegott tillsammans med en god pizzabotten!

Anna Olofsson skrev 2015-09-23 klockan 08:54

Låter helt fantastiskt! Jag är en riktig ostmänniska och älskar därför Quattro Formaggio-pizzor. Alltså med massa olika ostar på :) Hoppas på tur!

Jennifer skrev 2015-09-23 klockan 20:03

Gott

RoseMarie skrev 2015-09-23 klockan 20:13

Ännu en ostfreak här. Jag gillar när olika sorters ost blandas på en riktigt bra gräddad pizza. ?

Johanna Westring skrev 2015-09-23 klockan 20:17

Jag har två favoriter, den ena är med rikligt med mozzarella och efter gräddning parmaskinka och ruccola. Den andra är smörfrästa trattkantareller med lök och vitlök toppad med en stark lagrad ost, typ Västerbottenost!

Frida skrev 2015-09-23 klockan 20:23

Jag gillar kyckling på min pizza, tillsammans med svamp, tomat och en god sås.

Cicci skrev 2015-09-23 klockan 20:26

Åh så gott det lät! Det finns så många goda pizzor! Men en av mina favoriter har Prosciutto crudo, soltorkade tomater, lite ruccola och honung på sig. Eller tunt skivad fläskfilé, gorgonzola och färska tomater. Eller tunt skivad fläskfilé, färska tomater och kall vitlökssås. Eller bara en riktigt god italiensk salami efter att pizzan är gräddad. Hmm...var det en variant man skulle ange??? ;-)

Anna-Maria skrev 2015-09-23 klockan 20:34

Jag vill ha en god skinka - prosciutto tex och färsk svamp, tomat och mozzarella och handskalade räkor.

Evelina skrev 2015-09-24 klockan 07:21

Älskar lufttorkad skinka, getost och ruccola på pizzan. Men denna verkar också mumsig!

Irene skrev 2015-09-24 klockan 13:42

Olika sorters ost på pizza är favoriten!

Mia Haapaharju skrev 2015-09-24 klockan 15:58

Min favorit pizza består av parmaskinka, mozzarella, tomater & ruccola :) supersmarrigt! Den nya pizzan Star of flavor ser jättegod ut, den måste jag testa :)

Tiggy skrev 2015-09-25 klockan 07:46

Mmm såg gott ut! Och rolig form på pizzan. :) Färska champinjoner, en vällagrad ost och knaprig parmaskinka ska det vara på pizzan!

Zara skrev 2015-09-25 klockan 16:07

Salami, bbq-sås och rödlök är min favorit!

Marie skrev 2015-09-26 klockan 15:00

Vad kul med lite nytänkt på pizza. Min favorit topping är mozarella, färska champinjoner och efter gräddningen massor med ruccola och tomathalvor av små tomater.

Sandra Johansson skrev 2015-09-26 klockan 18:20

Hej , vilken bra tävling. min favorittoppning är prosciutto med parmesan ruccola och någon god olja . det skulle vara jätteroligt att vinna ett presentkort så jag kan övertyga min kräsna sambo om att det finns godare toppning än bara ost på en pizza haha

Viktor Eriksson skrev 2015-09-26 klockan 18:24

Min favorittopping är nog en pizza med en stark korv och mozzarella . Skulle vara sjysst att bjuda min sambo på en riktig pizzakväll då vi båda är pizzaälskare

leif Johansson skrev 2015-09-26 klockan 18:26

På en pizza vill jag gärna ha en toppning med olika ostar såsom ädelost, mozzarella och någon annan stark-ost . skulle dock vara trevligt att prova något nytt

Dawlat Alsharkawi skrev 2015-09-27 klockan 08:55

Oooh!! Perfekt mat en söndag. Ser riktigt dödligt gott ut och jag vill gärna testa. Inget slår en frasig pizza med ost i MASSOR. Oxfilé, rödlök, kryddor och jalapeno. Mums!!

Jessica Sundberg skrev 2015-09-29 klockan 06:37

Den ser riktigt god ut! Min favorittopping är kebabköt, massa grönsaker och självklart ost - MUMS!

annchristin skrev 2015-09-29 klockan 07:18

Hej ! Min favoritpizza är en med mycket ost ,crabfish vitlök och tomat .Fantastiskt gott , det skulle vara trevligt att prova en pizza på pizza hut. Det skulle bli första gången

Familjen Karlsson skrev 2015-09-30 klockan 08:46

Jag kommer aldrig glömma pizzan vi blev bjudna på i fjällen. Efter en dag med skoterutflykt, längdskidor och korvgrillning satt vi, hela familjen med röda äppelkinder och tinade fötter i raggsockor och blev bjudna på pizza bakad i vedeldad ugn. Den var fylld med hemgjord tomatsås, renfile, knaperstekt bacon, rödlök, gula kantareller och västerbottensost och utklickade duttar med pepparrotsost (färskost). Allt toppades med en ruccolasallad och körsbärstomater. Pizzapoesi. Magiskt!

Cecilia skrev 2015-09-30 klockan 20:53

Åh va gott det såg ut! Min favorittopping är salami, ananas och mozzarella. När den har gräddats så har man på kebabsås, SÅ GOTT!!

Helena i Uppsala skrev 2015-10-01 klockan 21:02

Jag älskar ju Orienten så det får bli kebabkött, zatar och auberginröra.

Lämna en kommentar
Reklam: