Starbucks Frappuccino Coffee

Under en biltur i danmark slog tröttheten till och inne på Bilka köpte jag en liten flaska kyld Frappuccino Coffee från Starbucks för ca 20 svenska kr. Sött kaffe med mjölksmak. Ja, det smakar väl som jag tänkt mig måste jag säga. Inget jag längtar efter att få dricka igen, men om valet står mellan läskflaskor och denna så kan det mycket väl hända att jag köper den igen.

Någon som sett om dessa finns i sverige?

Kommentarer

Diana skrev 2012-06-27 klockan 00:43

den finns eller i alla fall nåt liknande... i pappmugg med lock...starbucks choco nånting.. :-) jag har inte druckit något vidrigare än den.. trodde jag skulle bli förgiftad av nån skum kemikalie...

Malin skrev 2012-06-27 klockan 12:26

Jag vet att Citygross har tagit in star bucks sortiment, men om de har just den sorten kan ja inte svara på. Men du har ju orginalet på Malmö C =)

robert skrev 2012-06-29 klockan 16:40

statoil säljer dom, 3st olika, "endast" 25kr st...

Lämna en kommentar
Reklam: