Squashen växer som ogräs..

..men jag klagar verkligen inte! För vilken lyx det är att kunna plocka direkt från plantan och tillaga. Här hemma i köket är det tema “squash” som gäller. Det ska vara squash till allt. Det ska grillas, köttfärsfyllas, rivas och gratineras! Allt testas och många bra recept blir det! Så ni som gillar squash kan se framemot många inlägg här i bloggen!

Idag får ni några bilder från squashlandet här hemma :)

De var inte så stora från början. När jag fick dem av mamma var det två små blad på varje planta.

Men sen gick det snabbt.

Visst är det lyxigt!

Kommentarer

Zarah skrev 2011-07-18 klockan 09:49

Schysst!! Har du testat att laga till blomman? Jag är så nyfiken på hur det blir! Kan också tipsa om att använda squash istället för pasta. Som rawfoodpasta, liksom. Fast du brukar ha koll, så du vet säkert redan det! :D OM du nu skulle vara intresserad av rawfood, så kolla råkostbutikens kurs som går i augusti: http://www.ravarubutiken.se/supermat-orter/kate-magic-lagar-mat-och-pratar-kivik-13-08.php (i Kivik. Den finns även i Malmö - men i två delar och då en aning dyrare. http://www.ravarubutiken.se/supermat-orter/kate-magic-pratar-malmo-15-08.php och http://www.ravarubutiken.se/supermat-orter/kate-magic-pratar-malmo-14-08.php ) Jag är själv sugen på att gå, men är uppbokad de datumen så det gick inte alls, det. :/

Martina skrev 2011-07-18 klockan 09:53

Härligt, jag behöver lite tips, igår blev det grillad squash för oss.

Lämna en kommentar




*