Spagetti Carbonara

Det här är nog en av våra nödraketer här hemma. En rätt som går oerhört snabbt att göra och som alla verkar ha sin egen tvist på.

Vet inte om jag egentligen ska kalla min ens för en äkta Carbonara som jag i princip aldrig har i några äggulor!

Så nu är jag nyfiken, hur gör du din Carbonara?

Själv kör jag på grädde, massa parmesanost och bacon.

En annan variant är med färdig ostsås och bacon bara och toppa med lite extra riven parmesanost. Gott det också, men inte riktigt samma sak.

Godast tycker jag det är att äta när den är nygjord, det fungerar att frysa och värma i micron, men har en tendens att bli en aningens torrare då.

Kommentarer

Millan skrev 2012-03-04 klockan 09:11

Vi gör inte carbonara mer än typ en gång om året. Men då har vi i lök, vitlök, bacon, champinjoner, grädde, parmesan och 2 hela ägg.

Lämna en kommentar




*